در این مطلب قصد دارم کاربردهای چسب سیلیکون یا همون چسب آکواریوم رو توضیح بدم. چسب آکواریوم، چسب و درزگیری هستش که از ترکیب سیلیکون و اکسیژن تولید شده، عایق بسیار خوبی برای رطوبته. به دلیل موندگاری بسیار طولانی، هم از لحاظ شیمیایی و هم از لحاظ حرارتی، در موارد زیادی مورد استفاده قرار می گیره. درزگیر سیلیکون یا همون چسب آکواریوم برخلاف خیلی از چسب های دیگه در برابر تغییرات جوی مقاومت بالایی داره.
این محصول همه کاره برای استفاده روی طیف گسترده ای از سطوح بسیار مناسبه و انتخاب خوبی برای انجام اتصالات هستش.
کاربرد چسب آکواریوم در تعمیرات خانگی و پیشگیری ها
شاید رایج ترین و معروف ترین مورد استفاده چسب و درزگیر سیلیکون در خونه، کاربرد اون در امور تعمیراتی باشه. این چسب برای پرکردن ترک ها و فواصل بین سطوح مختلف بسیار مناسبه. چسب و درزگیر سیلیکون به دلیل ضد آب بودن معمولاً برای پرکردن سوراخ ها و منافذ و هم چنین برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به لایه های زیرین مورد استفاده قرار می گیره.
نصب و درزگیری شیشه ها با چسب آکواریوم
چسب آکواریوم یا درزگیر سیلیکون محصولی فوق العاده با ویژگیهایی خاص هست که اون رو پیشاپیش اکثر چسب های دیگه قرار میدن. خاصیت الاستیک، موندگاری بسیار طولانی، قدرت چسبندگی فراوان تقریباً به تمام سطوح رایج حتی به پلاستیک، فلز و شیشه از مزایای قابل توجه این محصول هستش.
چسب آکواریوم به عنوان درزگیر ساختمانی
چسب و درزگیر سیلیکون موارد مصرف خیلی زیادی در انجام تعمیرات و اتصالات ساختمانی داره و محصولی مطمئن برای استفاده روی سطوحیه که در معرض تغییرات شدید دما، تابش مستقیم آفتاب، باران، بادهای شدید و حتی برف و یخبندان قرار دارن. از چسب و درزگیر سیلیکون برای نصب شیشه های پنجره استفاده میشه. هم چنین این چسب درزگیر برای انجام امور شیشه بری و نصب و درزگیری های داخل سرویس های بهداشتی هم به کار برده میشه.
چسب آکواریوم در اتومبیل ها، وسایل برقی، لوازم خانگی
چسب و درزگیر سیلیکون در کارخونه ها و واحدهای تولیدی، از اتومبیل سازی گرفته تا کارخونه های لوازم خانگی نیز مصارف گسترده ای دارن. توانایی این چسب درزگیر در تحمل دماهای پایین و بالا اون رو به چسب و درزگیر ایده عالی برای تولید محصولاتی با موندگاری طولانی تبدیل کرده .
درزگیر سیلیکون برای استفاده در موتور اتومبیل هم بسیار مفیده و حتی جهت ساخت واشر ماشین که نیاز به تحمل دمایی بسیار زیادی داره هم به کار برده میشه.
این چسب در فرآیند تولید تجهیزات و لوازم الکترونیک، هم به عنوان چسب و هم به عنوان درزگیر کاربرد داره؛ به ویژه برای عایق کردن و درزگیری کابل ها و سنسور ها.
ویژگی های چسب سیلیکون
- انعطاف پذیر بودن: این چسب ها انعطاف پذیر بوده و روی همه ی سطوح افقی، عمودی یا مورب میشه اونها رو اعمال کرد.
- ضدآب: چسب های سیلیکونی ضد آب و رطوبت هستن و برای پوشوندن درزها کاربرد دارن.
- چسبندگی عالی: این خاصیت چسب آکواریوم باعث شده جنس های مختلف مواد رو خیلی خوب به هم بچسبونه مثل:فلز،پلاستیک،شیشه،سرامیک و …
- مقاومت بالا: برای خشک شدن این نوع چسب ها باید زمان زیادی بگذره و بهتره که بعد از کار کردنسطح رو چند ساعت تحت فشار قرار بدین.بعد از این تایم دیگه امکان تغییر در سطح وجود نداره، مگر این که چسب رو بتراشین و پاک کنین.مقاومت بالای این چسب ها باعث میشه پاک کردن اون ها خیلی سخت بشه.
- رنگ بندی: چسب های سیلیکون قابلیت رنگ کردن در حین اجرا یا بعد از اون رو ندارن.به همین خاطر کارخونه ها اون ها رو در رنگ های مختلف تولید می کنن.
کاربرد های چسب سیلیکون
- نصب و درزگیری پنجره ها و شیشه ها
- برای نصب وسایل دکوراسیون و نمای ساختمان
- عایق بندی سطوح در برابر حرارت و رطوبت
- برای چسبوندن قطعات مختلف در صنایع گوناگون
- درزگیری فضاهای مختلفغ از جمله:سینک، درزهای تجهیزات آشپزخونه ،حموم و …
آخرین دیدگاهها