کنیتکس چیست ؟ در رنگ آمیزی نمای ساختمان اگر به رنگ دیوار برجسته یا رنگ با طرح چرم و چیزایی مشابه این علاقه دارید، باید رنگ کنیتکس رو بیشتر بشناسید.کنیتکس معمولا به عنوان یکی از انواع رنگ ساختمان شناخته میشود ولی در واقع نوعی پوشش رنگی است که ترکیب خاصی از مواد رنگی، شیمیایی و پنبه نسوز است و انواع آن را میتوان روی دیوارها، سقف و حتی نمای ساختمان ببینیم. این نوع رنگ، طرحهای متنوع و برجسته ایجاد می کنه که در برابر انواع شرایط آب و هوایی مقاومت بالا و کاربردهای زیادی هم میتواند در صنعت ساختمان داشته باشد.لیست قیمت کنیتکس و خرید کنیتکس فقط از ایران رنگ.
کنیتکس چیست (Kenitex) ؟
مواد تشکیل دهندهی کنیتکس، رزین سنتیک، پرلیت، پنبه نسوز و … می باشد. این رنگ ضخامت بیشتری نسبت به رنگ های دیگه دارد و با ابزار خاصی اجرا میشود. این پوشش بین المللی است و به قدری دوام و مقاومت دارد که از دمای زیر صفر کانادا تا آفتاب سوزان آفریقا رو جوابگو بوده است.
انواع بافت :
بافت درشت: این نوع به دلیل داشتن بافت درشت برای دیوارهایی که نیاز به تعمیر دارند و سطح نا صافی دارند، مناسب است.این رنگ میتواند تمام برآمدگی ها را بپوشاند.
بافت متوسط: یک پوشش مناسب برای فضاهای خارجی با دانه های پرلیت متوسط و مقاومت عالی در برابر شرایط جوی است.
بافت ریز: این پوشش مناسب برای داخل یا نمای ساختمان با دانه های ریز پرلیت است. این نوع بافت با ایجاد خطوط طراحی شده روی سطح باعث ایجاد تغییر در معماری ساختمان می شود.
انواع :
این رنگ انواع متنوعی دارد که هر کدام برای فضای خاصی مناسب هستند.
1- رنگ کنیتکس پلاستیک :
این رنگ ضدآب نیست در نتیجه نمی توان از آن برای فضاهای خارجی استفاده کرد و بیشتر برای محیط های داخلی و فضاهای با رطوبت کم مناسب است.از جمله ویژگی های این نوع رنگ ، خشک شدن سریع نسبت به سایر رنگ ها است.
2- رنگ کنیتکس روغنی :
این نوع رنگ ضد آب است و مقاومت خوبی در برابر مواد شیمیایی دارد در نتیجه میتواند گزینه مناسبی برای محیط های خارجی به خصوص در شهرهای با آلودگی زیاد و باران های اسیدی باشد. این رنگ در بازار با عنوان کنیتکس نمای ساختمان یا کنیتکس ضد آب شناخته میشود.
3- رنگ کنیتکس اکریلیک :
این نوع رنگ ترکیبی از دو حالت پلاستیک و روغنی است. در نتیجه برای دیوارهای داخلی و فضاهای خارجی مناسب است. روی هر نوع سطحی چه صاف چه زبر قابلیت اجرا دارد و به راحتی با پیستوله روی سطح پخش میشود.
مزایای این رنگ چیست؟
پوشش دادن نقص های ظاهری دیوار، بدون نیاز به گچ کاری، عایق حرارت و صوت، صرفه اقتصادی، دارای طرح های متنوع، سرعت اجرای بالا، وزن پایین و دارای تنوع رنگ
معایب کنیتکس :
در صورتی که این رنگ در برابر تابش مستقیم و طولانی آفتاب قرار گیرد، کیفیت اولیه خود را از دست می دهد در نتیجه مناسب فضاهای گرم و در معرض آب نیست.همچنین از رنگ های کنیتکسی که بر پایه بنزین هستند به دلیل بوی بنزین و خطر آتش سوزی نباید در فضای سربسته و داخلی استفاده شود.
مراحل و نحوه اجرای رنگ کنیتکس :
1- آماده سازی سطح مورد نظر: سطح باید تمیز و عاری از آلودگی باشد. همچنین ترک ها و شکاف ها باید پوشانده شوند.
2- استفاده از پرایمر آستری: برای پوشش اولیه باید از پرایمر آستری استفاده شود تا رنگ کنیتکس راحت تر اجرا شود.
3- ورز دادن: رنگ را در سطل های بزرگ ریخته و کاملاً ورز دهید.
4- استفاده از پیستوله: در نهایت با استفاده از پیستوله سطح مورد نظر را رنگ می کنیم.
کنیتکس نمای ساختمان:
رنگ کنیتکس ضد آب:نفوذ پذیری رطوبت در این رنگ به خاطر وجود پرلیت و رزین سنتیک در ترکیبات آن تقریبا صفر است و این رنگ برجسته زیبا می تواند برای سالهای زیاد روی نمای ساختمان شما باقی بماند.
کنیتکس طرحدار :از کنیتکس نمای ساختمان همچنین میتونید در نماهای طرح سنگ و چوب هم استفاده کنید.
استفاده از پیستوله یا غلطک
رنگ کنیتکس را می توان به وسیله پیستوله و یا با غلتک روی دیوار پهن کرد. البته اگر طرفدار رنگ طرحدار باشید،در هر دو صورت بعد از رنگ کردن دیوار بلافاصله باید با ابزارهای مخصوص، طرح خود را روی دیوار پیاده سازی کنید.
قیمت اجرای این رنگ به ارتفاع سطحی که قرار است رنگ شود و زیرسازی آن بستگی دارد. همینطور نوع رنگ مصرفی در تعیین قیمت موثر است. معمولاً نوع کنیتکس پلاستیک ارزانتر و نوع کنیتکس اکریلیک گرانتر است.
چه زمانی برای اجرای این رنگ مناسب است؟
در زمان بارندگی نباید در فضای خارج، از این رنگ استفاده شود به دلیل اینکه رطوبت مانع چسبندگی رنگ به سطح شده و تبله میکند.
همچنین در فصول گرم که درجه هوا بیشتر از 40 درجه و در فصول سرد با دمای زیر صفر درجه استفاده از رنگ کنیتکس پیشنهاد نمی شود.
آخرین دیدگاهها